Molensteen: ideaal gelegen

DE ENERGIE VAN DE NATUUR ÉN VAN HET DORPSCENTRUM

Molensteen ligt in het levendige Valkenswaard, dat ideaal gelegen ten opzichte van de Brainport Eindhoven, High Tech Campus en de ontsluiting naar diverse snelwegen. Het dorpse Valkenswaard telt bijna 31.000 inwoners en kent een bruisend centrum met talrijke horeca en winkels. Behoefte aan rust? Dan geniet je van de veelzijdige omgeving met prachtige natuurgebieden, zoals de Malpie, de Groote Heide en het Leenderbos.

In Valkenswaard geniet je van de rust
én van het levendige centrum

Over Molensteen

ALLES BIJ DE HAND IN JOUW WOONOMGEVING

Kies je voor de Molensteen, dan kom je terecht in een ideale buurt die ruim is opgezet met veel bestaande begroeiing. De wijk doet knus aan en biedt kinderen alle ruimte om veilig te spelen. Bovendien kun je de auto laten staan voor je dagelijkse voorzieningen, zoals de school en supermarkt. Deze bereik je wandelend of per fiets, net als het levendige dorpscentrum. 

VOORZIENINGEN IN DE BUURT

Centrum

Het centrum van Valkenswaard biedt een diversiteit aan winkels en horeca. Van grote winkelketens tot lokale boetiekjes. En tussen het shoppen door zijn er volop mogelijkheden om te lunchen, borrelen en dineren bij de een van de vele gezellige eetgelegenheden op de Markt of de gezellige Statie. Daarnaast transformeert iedere donderdag De Markt tot een gezellige marktplaats met een breed scala aan producten. Van verse groenten en fruit, kleding, bloemen tot lokale lekkernijen. Bovenal is het een gezellige plek waar de regionale bevolking samenkomt.

Natuurpoort de Malpie

Natuurpoort de Malpie in Valkenswaard is het startpunt om dit prachtige natuurgebied te verkennen. De diverse wandel- en fietsroutes door de bossen, heidevelden en vennen bieden een unieke natuurbeleving. Een begrip voor natuurliefhebbers en recreanten.

Ontwikkeling

CRA Vastgoed
Elzentlaan 29
5601 EP Eindhoven

Verkoop

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies
Waalreseweg 1D
5554 HA Valkenswaard
040-2071320
www.nielsdecort.nl