HET PROJECT

KNUS EN KINDVRIENDELIJK

In het zuiden van Valkenswaard wordt gebouwd aan het kleinschalige en knusse inbreidingsplan Molensteen. In deze rustige en kindvriendelijke woonomgeving liggen al jouw dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Van sport en school tot de supermarkt in het levendige dorpscentrum.   

AANBOD

WONINGEN MET VOLOP WOONCOMFORT

Project Molensteen is gelegen aan de straten van de Molensteen en de Boomvalk. In deze rustige en groene omgeving worden 6 tweekappers en 6 rijwoningen gerealiseerd. Deze woningen voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van duurzaamheid, energie-efficiëntie en wooncomfort.

De Deelshurkse Akkers, waar Molensteen gesitueerd is, is een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

DUURZAAM

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

De woningen in Molensteen zijn all electric, gasloos en ingericht met een warmtepomp. Daarnaast is je woning voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en is het optimaal geïsoleerd, zodat je geniet van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Sanitaire ruimte

JOUW BAKEN VAN RUST

Wonen in Molensteen garandeert je alle wooncomfort. En dat geldt zeker voor de sanitaire ruimtes die je volledig kunt inrichten volgens jouw wensen, van afwerking tot sanitair. Samen gaan we aan de slag om jouw droomwoning te realiseren.

Inschrijven

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Molensteen Valkenswaard?
Meld je dan via onderstaande button.

Ontwikkeling

CRA Vastgoed
Elzentlaan 29
5601 EP Eindhoven

Verkoop

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies
Waalreseweg 1D
5554 HA Valkenswaard
040-2071320
www.nielsdecort.nl